Dilas kawat agul

Pondok Description:

Dilas agul barbed kawat kana tipe bolong agul kawat pager kawat agul stainless steel, ogé katelah kawat agul stainless steel, kawat agul stainless steel, mangrupakeun tipe anyar panyalindungan net.Stainless agul baja Gill net kalawan, pangaruh pencegahan geulis, ekonomis jeung praktis anu alus, konstruksi merenah tur ciri unggulan sejenna, di hadir, kawat baja agul steel geus loba dipaké dina usaha industri sarta pertambangan di loba nagara, susun taman, pos wates ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Dilas agul barbed kawat kana tipe bolong agul kawat pager

    Kawat agul stainless steel, ogé katelah kawat agul stainless steel, kawat agul stainless steel, mangrupakeun tipe anyar panyalindungan net.Stainless agul baja Gill net jeung geulis, ekonomis jeung praktis, pangaruh pencegahan téh alus, konstruksi merenah tur ciri unggulan sejenna, dina hadir, kawat baja agul steel geus loba dipaké dina usaha industri sarta pertambangan di loba nagara, kebon susun, tulisan wates, médan militer, bui, puseur ditahan, wangunan pamaréntah sarta fasilitas kaamanan nasional lianna.
    Fitur: agul baja bayonet steel boga pangaruh alus tangkal, penampilan geulis, konstruksi merenah, ékonomi sarta ciri praktis.
    Aplikasi: kawat agul stainless steel utamana dipaké pikeun nangtayungan perimeter apartemen taman, kantor pamaréntahan, bui, outposts jeung pertahanan wates.
    Prosés: a alat blocking diwangun ku lambar panas galvanized baja atawa lambar stainless steel, tegangan galvanized kawat baja tinggi atawa stainless steel wire.The bentuk unik tina net Gill henteu gampang noél, ku kituna bisa ngahontal panyalindungan unggulan sarta isolasi effect.The bahan utama produk nu aya lambar galvanized na lambar stainless steel.
    Klasifikasi: agul baja bayonet steel bisa dibagi jadi: (oray tipe abdomén) spiral agul bayonet, linier agul bayonet, datar agul bayonet, sarta agul bayonet las net nurutkeun béda instalasi methods.The kawat agul bisa dibagi jadi tilu Tipe: spiral jenis, tipe garis lempeng jeung tipe cross spiral.
    Mangpaat: Nagara di sabudeureun dunya boga kawat agul ieu loba dipaké dina stronghold militer, panjara, instansi pamaréntah, Bank, sarta pager padumukan, imah swasta, villa tembok, panto jeung Windows, jalan raya, panghalang rail jeung wates ka perlindungan kaamanan.

    luar diaméterna

    No of Coils

    coil Panjang

    ngetik

    Catetan

    450mm

    33

    8M

    CBT-65

    coil hiji

    500mm

    41

    10M

    CBT-65

    coil hiji

    700mm

    41

    10M

    CBT-65

    coil hiji

    960mm

    53

    13M

    CBT-65

    coil hiji

    500mm

    102

    16M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    600mm

    86

    14M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    700mm

    72

    12M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    800mm

    64

    10M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    960mm

    52

    9M

    BTO-10.15.22

    tipe cross


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!