SNS pasip palindung net

Pondok Description:

Active SNS Flexible Protective Net:  SNS protective mesh, also known as safety netting system. It is widely used in slope reinforcement. The SNS protective mesh overcomes the inconvenience during the construction, putting the method of modular unit into the installation, which improves the effect of the construction. The SNS protective mesh is made of wire, anchor line and other accessories required.  Quick Details: Steel rope diameter: Ø7mm, Ø7.2mm, Ø7.5mm, Ø7.8mm, Ø8mm, Rope specificat...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aktif SNS fléksibel palindung Net:

     SNS bolong pelindung, ogé katelah Sistim kaamanan netting. Hal ieu loba dipaké dina tulangan lamping.

    The SNS bolong pelindung overcomes kasulitan salila konstruksi, putting metoda Unit modular kana instalasi nu ngaronjatkeun pangaruh konstruksi. The SNS bolong pelindung dijieunna tina kawat, jangkar garis jeung asesoris séjén diperlukeun. 

    Rincian Gancang :

    diaméterna tali baja: Ø7mm, Ø7.2mm, Ø7.5mm, Ø7.8mm, Ø8mm,
    spésifikasi tali:  7 untaian x 19 kolom
    Séng galvanized:     Leuwih 200g / m2
    Tensile:            > 1770KJ
    Ukuran bolong:         300 * 300mm (GB) 330 * 330mm (Non-baku)
    ukuran: 4000 * 4000mm 
    tali Suture:        bahan na spésifikasi nyaéta salaku sarua salaku kawat bolong.
    tali rojongan: 1.Horizontal tur diameter tali nangtung téh 16mm.
    Diaméterna tali 2.Horizontal nyaeta 16mm, diameter tali nangtung téh 12mm.
    Ieu perlu tali rojongan 261vertical sarta 261 tali rojongan horizontal ka  nutupan 1000 pasagi aréa méter.

     

    Spésifikasi ranté cocog link pager :

    kabel:    2.2mm
    bolong:  50 * 50mm
    ukuran:   2 * 10 méter

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!