bolong Formwork

Pondok Description:

 Material: Hot dipped galvanized sheet, elecro galvanized sheet, cold-rolled sheet Specifications: Model Thickness (mm) Weight (kg) Width (mm) Length (mm) Rib height (mm) Rib distance (mm) YK21 0.21 1.70 450 2200 14-20 90 YK23 0.23 1.90 450 2200 14-20 90 YK30 0.30 2.48 450 2200 14-20 90 YK35 0.35 2.90 450 2200 14-20 90 YK40 0.40 3.30 450 2200 14-20 90 YK45 0.45 3.70 450 2200 14-20 9...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     Bahan:  Hot dipped lambar galvanized, sepré galvanized elecro, sepré tiis-digulung

    spésifikasi:

    model

    kakandeleun

    (Mm)

    beurat

    (kg)

    rubak

    (Mm)

    panjang

    (Mm)

    jangkungna iga

    (Mm)

    jarak iga

    (Mm)

    YK21

    0,21

    1,70

    450

    2200

    14-20

    90

    YK23

    0,23

    1,90

    450

    2200

    14-20

    90

    YK30

    0,30

    2,48

    450

    2200

    14-20

    90

    YK35

    0,35

    2,90

    450

    2200

    14-20

    90

    YK40

    0,40

    3,30

    450

    2200

    14-20

    90

    YK45

    0,45

    3,70

    450

    2200

    14-20

    90

    YK50

    0,50

    4,10

    450

    2200

    14-20

    90

    aplikasi: 

    loba dipaké dina sasak torowongan, sistem klep basement, sistem kokotor, subways, tembok panahan, pembangkit listrik nuklir, shipyards, pools cai sarta karya rékayasa laut na proyék wangunan naékna tinggi na pola non-biasa atawa bending etc.As assembly bébas permanén beton formwork.

    Rincian bungkusan

    Usuk baja atawa salaku sarat konsumén '

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    umum

    • Iga Lath kudu dibereskeun ku apexes tina tulang rusuk di kontak jeung rojongan atawa Nyieun nu.
    • Iga Lath kudu lapped di kawat sisi dihijikeun dina interval moal exceeding 150mm.
    • Di tungtung lambaranana, tulang iga Lath kudu tindih jeung sahanteuna 100mm (4 ").

    Ceilings

    • Pikeun balok baja, dasi kawat anu diperlukeun.
    • Pikeun joists kayu, tulang iga lath bisa diamankeun ku ngaropéa kuku ngaliwatan iga nu.
    • Pikeun balok beton, mangka dianjurkeun matak a strip kayu-nailing narima kuku.

    Partitions

    • Kuku atawa dasi kawat pikeun ngamankeun lath iga.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!