tipe datar kawat agul

Pondok Description:

Galvanized datar kaamanan Anggar agul kawat Bahan: 1. Datar kawat tipe agul: kualitas luhur - panas galvanized kawat baja karbon tinggi, panas galvanized kawat baja karbon sedeng, kawat lambar stainless steel, etc.2; péso dewan: kualitas luhur - baja galvanized, plat stainless steel. Model: kawat agul dibagi kana BTO na CBT BTO ngawengku BTO-10 BTO-18 BTO-22 BTO-28 BTO-30 CBT ngawengku CBT-60 CBT-65 Bto-22 nyaéta modél loba dipaké Cina (model sejen ogé bisa ngaropea ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Galvanized kaamanan datar kawat Anggar agul

    Bahan: 1. Datar kawat tipe agul: kualitas luhur - panas galvanized kawat baja karbon tinggi, panas galvanized kawat baja karbon sedeng, kawat lambar stainless steel, etc.2; dewan péso: kualitas luhur - baja galvanized, plat stainless steel.
    Model: kawat agul dibagi kana BTO na CBT
    BTO ngawengku BTO-10 BTO-18 BTO-22 BTO-28 BTO-30
    CBT ngawengku CBT-60 CBT-65
    Bto-22 nyaéta modél loba dipaké Cina (model sejen ogé bisa jadi ngaropéa).
    Datar kawat agul barbed mangrupakeun jenis cara aplikasi anyar Thorn tali sabeulah, éta bakal coil tunggal teh agul Thorn tali mencét piring, datar atawa dua tunggal bunderan agul tali Thorn fase cross sanggeus mencét pamakéan salah, geulis tur praktis, bisa dipaké kalawan linier agul Thorn tali, hiji garis lempeng dina tembok pelindung tablet, atawa ukur make kotak agul Thorn formulir tali pelindung walls.It utamana lumaku pikeun padumukan wewengkon, gudang, pabrik peternakan tatanén, peternakan, Pertambangan, bui jeung nasional situs pertahanan.

    luar diaméterna

    No of Coils

    coil Panjang

    ngetik

    Catetan

    450mm

    33

    8M

    CBT-65

    coil hiji

    500mm

    41

    10M

    CBT-65

    coil hiji

    700mm

    41

    10M

    CBT-65

    coil hiji

    960mm

    53

    13M

    CBT-65

    coil hiji

    500mm

    102

    16M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    600mm

    86

    14M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    700mm

    72

    12M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    800mm

    64

    10M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    960mm

    52

    9M

    BTO-10.15.22

    tipe cross


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!