Pager ngalawan nanjak ka

Pondok Description:

2.1m tinggi nanjak ngalipet desain anti luhur pikeun Fitur pager baja anti climbing 1: Ieu bisa disusun dumasar kana témbok 2: penampilan Geulis, teu gampang pikeun karat, rupa-rupa kelir bisa ngaropéa 3. instalasi Mudah. 4. Biaya Low 5. tangkal taméng pikeun intruders The anti climbing kuku Thorn kabentuk ku punching primér sarta shearing tina plat baja sakabeh, jeung paku baja meuntas saling, anu sacara efektif bisa nyegah climbing, sarta maénkeun peran scaring jeung blocking ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    2.1m tinggi nanjak ngalipet desain anti luhur keur pager baja
    Fitur anti climbing
    1: Ieu bisa disusun dumasar kana témbok
    2: penampilan Geulis, teu gampang pikeun karat, rupa-rupa kelir bisa ngaropéa
    3. instalasi Mudah.
    4. Biaya Low
    5. tangkal taméng pikeun intruders
    The anti climbing kuku Thorn kabentuk ku punching primér sarta shearing tina plat baja sakabeh, jeung paku baja meuntas saling, anu sacara efektif bisa nyegah climbing, sarta maénkeun peran scaring jeung blocking.
    Wengkuan lumaku of stinger anti climbing: témbok padumukan, kantor bank, villa imah, Gerbang anti climbing, panjara, panyalindungan bandara na isolasi, militér jeung tempat séjén kalawan kaperluan husus, jsb
    1. Modél anti climbing Thorn kuku
    Tilu model nu sadia: badag, sedeng sarta leutik
    2. anti climbing kuku bahan
    lambar galvanized Hot, sepré stainless steel, semprot permukaan (lambar galvanized panas téh paling ilahar dipake)
    3. Panjang anti climbing spike
    ukuran ageung tur sedeng biasana boga panjang 1,25 méter sarta 1,5 meters.The salah leutik nyaéta 1.2 méter lila
    4. Jumlah anti climbing paku
    Unggal 30 lembar téh kotak a

    spésifikasi kakandeleun  Breadth panjang Panjang thorm pak-pakan
    gede 2MM 1.5MM 5cm 1.25M 1.5M 10CM  
    sedeng 2MM 1.5MM 5cm 1.25M 1.5M 10CM 30Pieces / Box
    Leutik 1MM 4CM 1m 6CM  

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!