FAQs - Hebei Meihua Hardware bolong Co., Ltd

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

harga kami anu ngarobih gumantung suplai jeung faktor pasar sejenna matuh. Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan ngémbarkeun salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang merlukeun sagala pesenan internasional boga kuantitas urutan minimum lumangsung. Upami Anjeun keur néangan ka resell tapi dina jumlah anu leuwih leutik, urang nyarankeun Anjeun pariksa kaluar ramatloka kami

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup Sértipikat of Analisis / Conformance; asuransi; Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun.

What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

Anjeun tiasa nyieun mayar kana rekening bank urang, Western Union atawa PayPal:
deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

What is the jaminan produk?

Urang jaminan bahan jeung workmanship urang. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Dina jaminan atawa henteu, éta téh budaya parusahaan urang pikeun alamat na ngabéréskeun sagala isu customer mun kapuasan dulur urang

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. Urang ogé ngagunakeun packing bahya husus pikeun barang bahaya sarta disahkeun shippers gudang tiis pikeun suhu barang nu sensitip. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!