Ledakan-buktina bolong hesco panghalang

Pondok Description:

Unit hesco panghalang concertainer nyaéta sistem témbok multi sélular dijieun tina dilas Séng-Aluminium coated / panas dipped galvanized kawat baja bolong na ngagabung kalayan vertikal, sendi coil hélik. The concertainer unit Mil anu dijejeran ku boh beige atawa héjo berwarna beurat-tugas non-anyaman polipropilén geotextile.Hesco panghalang / hesco bastion bisa ngeusi keusik, bumi, semén, batu, lajeng salaku témbok pertahanan atanapi bunker tur loba dipaké dina militér ngajaga kaamanan. Spésifikasi: Materi ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The  hesco panghalang  Unit concertainer nyaéta sistem témbok multi sélular dijieun tina dilas Séng-Aluminium coated / panas dipped galvanized kawat baja bolong na ngagabung kalayan vertikal, sendi coil hélik.

    The concertainer unit Mil anu dijejeran ku boh beige atawa héjo berwarna beurat-tugas non-anyaman polipropilén geotextile.Hesco panghalang / hesco bastion bisa ngeusi keusik, bumi, semén, batu, lajeng salaku témbok pertahanan atanapi bunker tur loba dipaké dina militér ngajaga kaamanan.

    spésifikasi:

    Bahan:  kawat baja Galvanized atanapi Galfan /

    séng-5% kawat alumunium

    Service Kahirupan:   15-20 taun 

    Harga: 19.8 $ -99.8 $ / set

    Kawat diaméterna:   3.0mm- 6.0mm 

    Aperture: 50 * 50mm 75 * 75mm  

    76,2 * 76.2mm 80 * 80mm 100 * 100mm jsb

    Warna geotextile: Gray sarta Militér

    Héjo, warna Keusik jsb

    Gram Beurat geotextile: 200g / m2

    atanapi 300g / m2

    Finish: panas dipped galvanized, Galfan kawat.

    Metoda dilas: dilas sanggeus galvanized

    atanapi galvanized sanggeus dilas

     Packing: dibungkus kalawan pilem ngaleutikan lajeng

    dipak dina Usuk kai atawa beusi Usuk

    sdfesfe


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!