kawat barbed ganda

Pondok Description:

strand ganda mirah pikeun grassland panghalang pager Double kawat strand barbed dijieunna tina kualitas luhur kawat karbon low, kawat stainless steel, plastik dibungkus kawat, kawat galvanized jeung saterusna. prosés anyaman untun Kembar-strand: twisting sarta anyaman. Fitur: konstruksi basajan, penampilan geulis, résistansi korosi sarta lalawanan oksidasi, produk ékonomi sarta practical.The boga ciri unggulan kayaning penampilan alus, konstruksi merenah tur utility.It ékonomi bisa dipaké pikeun anti -...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    strand ganda mirah pikeun grassland panghalang pager 
    Double kawat strand barbed dijieunna tina kualitas luhur kawat karbon low, kawat stainless steel, plastik dibungkus kawat, kawat galvanized jeung saterusna.
    Prosés anyaman untun Kembar-strand: twisting sarta anyaman.
    Fitur: konstruksi basajan, penampilan geulis, résistansi korosi sarta lalawanan oksidasi, produk ékonomi sarta practical.The boga ciri unggulan kayaning penampilan alus, konstruksi merenah tur utility.It ékonomi bisa dipaké pikeun jandela anti maling, speed guardrail tinggi, isolasi pager , konstruksi saum sareng pangaruh anu luar biasa.
    Tujuan dual: dipaké keur wates, kareta api, jalan raya, industri, tatanén, peternakan, panyalindungan leuweung, sawah militer, pos wates, panjara panyalindungan isolasi, jsb

    Barbed Kawat spésifikasi

    ngetik

    Kawat gauge (SWG)

    Barb Jarak (cm)

    Barb Panjang (cm)

    kawat cucukan

    10 # x 12 #

    7.5-15

    1.5-3

    12 # x 12 #

    12 # x 14 #

    14 # x 14 #

    14 # x 16 #

    16 # x 16 #

    16 # x 18 #


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!