Curvy pager dilas

Pondok Description:

1.Detailed Pedaran Produk pager Kawat bolong ieu kawanoh ogé salaku dilas kawat bolong pager, pager dilas atanapi dilas Anggar. pager Ieu geulis lampu acan awét, wangunan na ieu saukur kawat dilas babarengan nyieun pager a. The welds anu cukup kuat .. The perlakuan beungeut dilas pager kawat antarana elektro galvanized, panas-dipped galvanized, PVC coated 1. Harta: lalawanan korosi, résistansi, résistansi cahaya panonpoe jeung lalawanan cuaca sepuh, gampang keur angkutan, gampang dipasang. ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Detailed Pedaran Produk

     pager kawat bolong ieu kawanoh ogé salaku dilas kawat bolong pager, pager dilas atanapi dilas Anggar.

     pager Ieu geulis lampu acan awét, wangunan na ieu saukur kawat dilas babarengan nyieun pager a. The welds anu cukup kuat ..

     Perlakuan beungeut dilas pager kawat antarana elektro galvanized, panas-dipped galvanized, PVC coated

    1. Harta: lalawanan korosi, résistansi sepuh, résistansi cahaya panonpoe jeung lalawanan cuaca, gampang keur angkutan, gampang dipasang. 

    2. spésifikasi ilahar pager Panel: 

    1) Bahan: kualitas High kawat baja karbon low, galvanized kawat baja 

    2) Kawat Omod: 3.0mm-7.0mm 

    3) bolong: 50 × 100, 50x200mm, 50x150mm, jsb 

    4) Ukuran: Panjang (2000mm, 2500mm sakumaha biasa biasa) * Jangkungna (640mm-2440mm)

    3. Treatment Surface: Hot-dipped Galvanzied atanapi elektro Galvanized

    spésifikasi:

    sfesefef

     

    2.Common Paké

    Kaamanan pikeun situs konstruksi na milik pribadi

    Kaamanan pikeun situs perumahan padumukan jeung sakola

    pikeun utama acara umum, olahraga, konser, festival, gatherings

    Utamana dipaké salaku pager isolasi atanapi pager kaamanan pikeun jalan, kareta api.

    Pikeun ngadalikeun lalulintas jeung kontrol riungan

    Dilas pager kawat ogé bisa dikubur di handap taneuh tetep kaluar burrowing sato jeung

    critters. Expressway, kareta api, pager taman, pager hiasan, pager kaamanan, pager kawat barbed, ranté link pager, pager logam dimekarkeun, jeung sajabana

    spésifikasi béda téh sadia nurutkeun pamundut customer urang atawa gambar nu lengkep.

    Packing: Ku Usuk


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!