kawat agul Concertina

Pondok Description:

harga low concertina beurat galvanized agul kawat Concertina agul kawat mangrupakeun tipe anyar tina kaamanan net jeung perlindungan kuat tur kamampuhan isolasi tumuwuh di proses years.Manufacturing panganyarna: eta adopts logam lambar baja stamping ngabentuk pakét napel kawat baja, dijieunna tina seukeut Angle galvanized baja plat atawa lambar stainless steel sakumaha sabeulah, sarta kawat baja tegangan tinggi salaku inti péso kawat combination.Sharp - ngawangun spines anu dipasangan ku ganda - fasteners thread di ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    harga low concertina beurat kawat agul galvanized

    Kawat agul Concertina mangrupakeun tipe anyar tina kaamanan net jeung perlindungan kuat tur kamampuhan isolasi tumuwuh di proses years.Manufacturing panganyarna: eta adopts logam lambar baja stamping ngabentuk pakét napel kawat baja, dijieunna tina seukeut Angle galvanized plat baja atawa lambar stainless steel salaku sabeulah, sarta kawat baja tegangan tinggi salaku inti péso kawat combination.Sharp - ngawangun spines anu dipasangan ku ganda - fasteners thread dina bentuk abdomén oray.
    Modél produk: BTO-12 BTO-15 BTO-22 BTO-30 CBT-30 CBT-60 CBT-65.
    Jenis bahan: eta bisa dibagi kana 304 kawat baja agul steel, 201 stainless steel agul kawat tali, panas galvanized agul kawat tali, tiis galvanized agul kawat tali sareng plastik nyemprot sabeulah

    luar diaméterna

    No of Coils

    coil Panjang

    ngetik

    Catetan

    450mm

    33

    8M

    CBT-65

    coil hiji

    500mm

    41

    10M

    CBT-65

    coil hiji

    700mm

    41

    10M

    CBT-65

    coil hiji

    960mm

    53

    13M

    CBT-65

    coil hiji

    500mm

    102

    16M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    600mm

    86

    14M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    700mm

    72

    12M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    800mm

    64

    10M

    BTO-10.15.22

    tipe cross

    960mm

    52

    9M

    BTO-10.15.22

    tipe cross


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!