Propil parusahaan - Hebei Meihua Hardware bolong Co., Ltd

Profil Perusahaan

Hebei Meihua Hardware bolong Co., Ltd. mangrupakeun produsén ngarah sarta supplier kawat industri bolong produk.

A parusahaan profésional specializing dina ngembangkeun, pabrik jeung pamasaran kualitas produk kawat bolong keur aplikasi industri.

parusahaan boga genep kategori utama bisnis: steel Steel Kawat bolong Series, Beusi Kawat bolong Series, Anggar Series, dimekarkeun Metal Series, poliéster bolong Series ogé produk kawat bolong lianna. Produk kaasup kawat bolong anu dijieun tina ngolah diversified: ninun, patri, ngembangna, perforating, jsb steel kawat baja bolong runtuyan kaasup pasagi lawang bolong, Walanda lawon anyaman kawat, hiasan ninun bolong na kawat baja bolong conveyor belts steel. Beusi kawat bolong runtuyan kaasup nu paling ilahar dipake galvanized pasagi kawat bolong, héksagonal kawat netting, dilas kawat bolong, gabion sarta lawon kawat hideung. runtuyan Anggar ngawengku ranté link pager, pager kawat, kawat barbed sarta kawat agul. runtuyan logam dimekarkeun antarana dimekarkeun baja, aluminium dimekarkeun, logam perforated na bar grating produk. logam kawat runtuyan kaasup kawat hideung beusi, kawat beusi galvanized, kawat stainless steel sarta PVC coated kawat. Poliéster bolong runtuyan kaasup layar dryer poliéster, poliéster spiral lawon sarta ngabentuk lawon. Urang ogé nyadiakeun kawat ngaganjel, baskets kawat jeung produk olahan lianna.

misi kami téh ka:

Nyadiakeun technologically canggih kawat bolong (lawon / layar kawat) produk jeung jasa ka konsumén;

Nganteurkeun layanan palanggan alus teuing jeung rojongan;
Ngadukung tingkat luhur kualitas produk jeung reliabilitas.


WhatsApp Online Chat!