baja sirkular bar bolong

Pondok Description:

Ketik dilas kawat bolong Kawat gauge: 3mm-14mm atanapi nurutkeun kana perlakuan para nasabah sarat husus Surface: palastik coated tur panas dipped (galvanized) Ciri bolong: tahan ka korosi, sepuh, sareng solarization jeung cuaca-proof.The finishs anu plating listrik panas dipped galvanizing, PVC- nyemprot palapis sarta mangpaatkeun bubuk palapis Produk PVC: 1). Struktur Reinfor singket, geulis tur praktis; 2). Gampang angkutan tur masang teu kawates ku topografi up na Downs; 3) ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    ngetik

    dilas kawat bolong 

    gauge kawat:

    3mm-14mm atanapi nurutkeun konsumén sarat husus

    Treatment beungeut:

    palastik coated tur panas dipped (galvanized) bolong

    ciri:

    tahan ka korosi, sepuh, sareng solarization jeung cuaca-proof.The finishs anu plating listrik panas dipped galvanizing, PVC- nyemprot palapis na PVC bubuk palapis

    Kauntungannana produk:

    1). Struktur Reinfor singket, geulis tur praktis;

    2). Gampang angkutan tur masang teu kawates ku topografi up na Downs;
    3). Utamana keur gunung, lamping, wewengkon bending adaptability kuat;
    4). Ieu harga low, cocog pikeun pamakéan nyebar

     

    The specificationgs baja ngawenangkeun keur tiis kawat digulung ku kakuatan tensile pamungkas minimun of 510Mpa sarta lalawanan tinggi mun kacapean.

     

    Rincian bungkusan

    baja reinforcing bolong keur yayasan beton: 
    éta di jero kalayan pilem plastik sarta dipak jeung kertas cai-buktina, teras pakét Usuk, atawa nurutkeun syarat customer urang.

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!