Profili i Kompanisë - Hebei Meihua Hardware Mesh Co., Ltd

Profili i kompanisë

Hebei Meihua Hardware Mesh Co, Ltd, është një prodhues dhe furnizues i produkteve rrjetë teli industriale.

Një kompani profesionale e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e produkteve rrjetë teli të cilësisë për aplikime industriale.

Kompania ka gjashtë kategori kryesore të biznesit: Stainless Steel Wire Mesh Seria, Iron Wire Mesh Seria, Seria Fencing, zgjeruar Metal Seria, poliestër Mesh Seria, si dhe produkte të tjera rrjetë teli. Produktet përfshijnë rrjetë teli bërë e përpunimit të larmishëm: endje, saldim, duke zgjeruar, perforating, etj tela çeliku inox rrjetë seri përfshijnë katrore rrjetë hapjes, holandisht rroba të endura teli, dekorative rrjetë endje dhe tela çeliku inox rrjetë rripa transportues. Hekuri seri rrjetë teli përfshijnë më e përdorur zakonisht galvanizuar katrore rrjetë teli, tela gjashtëkëndor tyl, ngjitur rrjetë teli, xhiro dhe rroba e zezë teli. seri skermë përfshijnë Lidhje zinxhir gardh, gardhe teli, tela me gjemba dhe tela me gjemba. seri zgjeruar Metal përfshijnë çeliku, alumini zgjeruar, metali i shpuar dhe bar i bezdisshëm produktet e zgjeruar. seri metalike teli përfshijnë tela hekuri i zi, tela hekuri i galvanizuar, tela çelik dhe teli PVC veshura. seri rrjetë poliestër përfshijnë ekran tharëse poliestër, pëlhurë spirale poliestër dhe formimin pëlhurë. Ne gjithashtu furnizimin me tela pykë, shporta teli dhe produkteve të tjera të përpunuara.

Misioni ynë është që të:

Sigurimi i avancuar teknologjikisht rrjetë teli (leckë / ekran tela) produkte dhe shërbime për konsumatorët;

Ofruar shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve dhe mbështetje;
Të mbajë një nivel të lartë të cilësisë së produktit dhe besueshmërinë.


WhatsApp Online Chat!