• banner01
  • razor wire
  • 59ca07511c908

Rreth nesh

Kompania ka gjashtë kategori kryesore të biznesit: Stainless Steel Wire Mesh Seria, Iron Wire Mesh Seria, Seria Fencing, zgjeruar Metal Seria, poliestër Mesh Seria, si dhe produkte të tjera rrjetë teli. Produktet përfshijnë rrjetë teli bërë e përpunimit të larmishëm: endje, saldim, duke zgjeruar, perforating, etj tela çeliku inox rrjetë seri përfshijnë katrore rrjetë hapjes, holandisht rroba të endura teli, dekorative rrjetë endje dhe tela çeliku inox rrjetë rripa transportues.

WhatsApp Online Chat!