Клиент случај - Хебеј Meihua Хардвер Mesh копродукции, Ltd

случај на клиентите

перфориран качување рамка решетката

Перфорирана искачување рамка мрежа

перфориран качување рамка решетката

огради

перфориран качување рамка решетката

случај Дубаи

перфориран качување рамка решетката

Аеродромот бодликава ограда


WhatsApp Онлајн Chat!