• banner01
  • razor wire
  • 59ca07511c908

за нас

Компанијата има шест главни категории на бизнисот: нерѓосувачки челик жица мрежа серија, железо Жица Mesh серијата, Мечување серијата, проширен метал серијата, полиестер мрежа серија, како и други жица решетката производи. Производи вклучуваат жица решетката направени од насочуваат обработка: ткаење, заварување, проширување, перфорирани, итн серија решетката од нерѓосувачки челик жица вклучуваат квадратни отворање мрежа, холандски ткаени жица крпа, декоративни мрежа ткаат и нерѓосувачки челик жица решетката подвижни ленти.

WhatsApp Онлајн Chat!