Gandheng kabel silet

Short Description:

Gandheng silet barbed kabel menyang jinis bolong silet kabel Pager kawat silet Stainless, uga dikenal minangka kabel silet stainless steel, kabel silet stainless steel, punika jinis anyar saka pangayoman net.Stainless agul-agul baja gill net karo, efek Nyegah ayu, ekonomi lan praktis apik, construction trep lan ciri banget liyane, ing saiki, kabel baja silet stainless wis digunakake digunakake ing Enterprises industri lan pertambangan ing akèh negara, apartemen Taman, kirim wewatesan ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gandheng silet barbed kabel menyang jinis bolong silet kabel Pager

    Kabel silet stainless steel, uga dikenal minangka kabel silet stainless steel, kabel silet stainless steel, punika jinis anyar saka pangayoman net.Stainless agul-agul baja gill net karo ayu, ekonomi lan praktis, efek Nyegah apik, construction trep lan ciri banget liyane, ing saiki, kabel baja silet stainless wis digunakake digunakake ing Enterprises industri lan pertambangan ing akèh negara, Taman apartemen, kiriman wewatesan, lapangan militer, pakunjaran, tengah tahanan, bangunan pamaréntah lan fasilitas keamanan nasional liyane.
    Fitur: agul-agul baja bayonet stainless wis efek apik tangkal, katon ayu, construction trep, ekonomi lan ciri praktis.
    Aplikasi: kabel silet stainless steel utamané dipigunakaké kanggo nglindhungi keliling saka Apartemen Taman, kantor pemerintah, pakunjaran, pos penjagaan lan nimbali wewatesan.
    Proses: piranti Watesan dumadi saka sheet panas galvanized baja utawa sheet stainless steel, tension galvanis kabel baja dhuwur utawa stainless steel wire.The wangun unik saka net gill ora gampang kanggo tutul, supaya bisa entuk pangayoman banget lan hubungan effect.The materi utama prodhuk lapisan galvanized lan sheet stainless steel.
    Klasifikasi: agul-agul baja bayonet stainless bisa dipérang dadi: (ula jinis padharan) spiral agul-agul bayonet, linear agul-agul bayonet, warata agul-agul bayonet, lan agul-agul bayonet welding net miturut beda instalasi methods.The kabel silet bisa dipérang dadi telung Jinis: spiral jinis, jinis garis lurus lan jinis salib spiral.
    Migunakake: Negara ing saindhenging donya duwe kabel silet iki digunakake digunakake ing guwa militèr, pakunjaran, pemerintah terjemahan, Banks, lan pager omah, omah pribadi, Villa tembok, lawang lan Windows, dalan, alangi alur lan tapel wates kanggo pangayoman keamanan.

    Outside Diameter

    Cacahing Coils

    coil Length

    Koleksi

    Cathetan

    450mm

    33

    8M

    CBT-65

    Koil Single

    500mm

    41

    10M

    CBT-65

    Koil Single

    700mm

    41

    10M

    CBT-65

    Koil Single

    960mm

    53

    13M

    CBT-65

    Koil Single

    500mm

    102

    16M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    600mm

    86

    14M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    700mm

    72

    12m

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    800mm

    64

    10M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    960mm

    52

    9J

    BTO-10.15.22

    jinis Cross


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!