bolong formwork

Short Description:

 Material: Hot dipped galvanized sheet, elecro galvanized sheet, cold-rolled sheet Specifications: Model Thickness (mm) Weight (kg) Width (mm) Length (mm) Rib height (mm) Rib distance (mm) YK21 0.21 1.70 450 2200 14-20 90 YK23 0.23 1.90 450 2200 14-20 90 YK30 0.30 2.48 450 2200 14-20 90 YK35 0.35 2.90 450 2200 14-20 90 YK40 0.40 3.30 450 2200 14-20 90 YK45 0.45 3.70 450 2200 14-20 9...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     Material:  Hot dipped sheet galvanized, sheet galvanized elecro, sheet kadhemen-mbalek

    specifications:

    model

    kekandelan

    (Mm)

    bobot

    (Kg)

    Jembar

    (Mm)

    Length

    (Mm)

    dhuwur rib

    (Mm)

    kadohan rib

    (Mm)

    YK21

    0.21

    1,70

    450

    2200

    14-20

    90

    YK23

    0,23

    1,90

    450

    2200

    14-20

    90

    YK30

    0.30

    2,48

    450

    2200

    14-20

    90

    YK35

    0.35

    2.90

    450

    2200

    14-20

    90

    YK40

    0,40

    3.30

    450

    2200

    14-20

    90

    YK45

    0.45

    3,70

    450

    2200

    14-20

    90

    YK50

    0.50

    4.10

    450

    2200

    14-20

    90

    aplikasi: 

    digunakake digunakake ing kreteg Tunnel, sistem tutup ruang paling ngisor, wewaton, subways, mertahanake tembok, tetanduran daya nuklir, galangan kapal, Kolam banyu lan karya engineering laut lan proyèk bangunan dhuwur munggah lan pola non-biasa utawa mlengkung etc.As Déwan-free permanen beton formwork.

    Details Packaging

    pallet baja utawa minangka pelanggan 'requirement

    INSTALASI

    Umum

    • Rib Lath kudu tetep karo apexes saka Iga ing kontak karo support utawa backing ing.
    • Rib Lath kudu lapped ing kabel lorone disambungake ing interval ora ngluwihi 150mm.
    • Ing ends saka sheets, ing Rib Lath kudu overlapped karo paling 100mm (4 ").

    langit-langit

    • Kanggo rohé baja, hubungan kabel sing perlu.
    • Kanggo joists kayu, ing rib lath bisa aman dening mbenakake kuku liwat rib ing.
    • Kanggo rohé konkrit, kang dianjurake kanggo matak Strip kayu-nailing kanggo nampa kuku.

    sekat

    • Kuku utawa hubungan kabel kanggo ngamanake lath rib.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!