jinis Flat kabel silet

Short Description:

Galvanized warata keamanan anggar silet kabel Material: 1. Flat kabel jinis silet: kualitas dhuwur - panas galvanis kabel baja karbon dhuwur, panas galvanized kabel baja karbon medium, kabel sheet stainless steel, etc.2; Knife Papan: kualitas dhuwur - galvanized baja, piring stainless steel. Model: kabel silet dipérang dadi BTO lan CBT BTO kalebu BTO-10 BTO-18 BTO-22 BTO-28 BTO-30 CBT kalebu CBT-60 CBT-65 Bto-22 model sing paling umum digunakake ing China (model liyane uga bisa ngatur ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Galvanized keamanan warata kabel anggar silet

    Material: 1. Flat kabel jinis silet: kualitas dhuwur - panas galvanized kabel baja karbon dhuwur, panas galvanized kabel baja karbon medium, kabel sheet stainless steel, etc.2; Papan Knife: kualitas dhuwur - galvanized baja, piring stainless steel.
    Model: kabel silet dipérang dadi BTO lan CBT
    BTO kalebu BTO-10 BTO-18 BTO-22 BTO-28 BTO-30
    CBT kalebu CBT-60 CBT-65
    Bto-22 model sing paling umum digunakake ing China (model liyane uga bisa selaras).
    Flat kabel agul-agul barbed jenis cara aplikasi anyar eri tali agul-agul, iku bakal dadi coil siji iku agul-agul eri tali mencet plate, warata utawa loro siji bunder agul-agul tali eri phase salib sawise mencet nggunakake salah, ayu lan praktis, bisa digunakake karo linear agul-agul eri tali, baris terus ing tembok protèktif tablet, utawa mung nggunakake kothak agul-agul eri wangun tali protèktif walls.It utamané ditrapake kanggo omah wilayah, warehouses, pabrik peternakan ternak, farms, tambang, pakunjaran lan nasional Camping nimbali.

    Outside Diameter

    Cacahing Coils

    coil Length

    Koleksi

    Cathetan

    450mm

    33

    8M

    CBT-65

    Koil Single

    500mm

    41

    10M

    CBT-65

    Koil Single

    700mm

    41

    10M

    CBT-65

    Koil Single

    960mm

    53

    13M

    CBT-65

    Koil Single

    500mm

    102

    16M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    600mm

    86

    14M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    700mm

    72

    12m

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    800mm

    64

    10M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    960mm

    52

    9J

    BTO-10.15.22

    jinis Cross


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!