Pager marang menek

Short Description:

€ 2.1m dhuwur menek bend designs anti ndhuwur kanggo Fitur pager baja anti-climbing 1: Sampeyan bisa disusun miturut tembok 2: katon ayu, ora gampang kanggo teyeng, macem-macem werna bisa selaras 3. instalasi Gampang. 4. biaya Low 5. tangkal Kuat kanggo intruders The anti-climbing pucuk eri iki kawangun dening punching utami lan shearing saka piring baja kabèh, lan mancep baja nglintasi saben liyane, kang bisa èfèktif nyegah climbing, lan muter peran scaring lan Watesan ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    € 2.1m dhuwur menek bend designs anti ndhuwur kanggo pager baja
    Tambahan saka anti-climbing
    1: Sampeyan bisa disusun miturut tembok
    2: katon ayu, ora gampang kanggo teyeng, macem-macem werna bisa selaras
    3. instalasi Gampang.
    4. biaya Low
    5. tangkal Kuat kanggo intruders
    The anti-climbing pucuk eri iki kawangun dening punching utami lan shearing saka piring baja kabèh, lan mancep baja nglintasi saben liyane, kang bisa èfèktif nyegah climbing, lan muter peran scaring lan Watesan.
    Orane katrangan ditrapake ing lalat anti-climbing: wall omah, kantor bank, Villa house, gapura anti-climbing, pakunjaran, pangayoman bandara lan hubungan, militèr lan panggonan liyane karo kabutuhan khusus, etc.
    1. Model saka anti-climbing eri pucuk
    Tiga model kasedhiya: gedhe, medium lan cilik
    2. anti-climbing pucuk materi
    sheet galvanized Hot, sheet stainless steel, semprotan lumahing (sheet galvanized panas iku sing paling umum digunakake)
    3. Length saka anti-climbing spike
    ukuran gedhe lan medium biasane duwe dawa 1,25 meter lan 1,5 meters.The siji cilik 1.2 meter
    4. Jumlah anti-climbing mancep
    Saben 30 bêsik punika kothak

    Keterangan kekandelan  ombone Length Length saka thorm packing
    gedhe 2mm 1.5MM 5cm 1.25M 1.5m 10CM  
    Sedheng 2mm 1.5MM 5cm 1.25M 1.5m 10CM 30Pieces / Box
    cilik 1mm 4cm 1M 6CM  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!