kabel barbed pindho

Short Description:

untaian pindho murah suket alangi pager Double kabel untaian barbed digawe saka high quality kabel karbon kurang, kabel baja stainless, plastik kebungkus kabel, kabel galvanized lan ing. proses tenun braid Twin-strand: digawèkaké lan nenun. Fitur: construction prasaja, katon ayu, resistance karat lan resistance oksidasi, produk ekonomi lan practical.The wis fitur banget kayata katon apik, construction trep lan utility.It ekonomi bisa digunakake kanggo anti -...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    untaian pindho murah suket alangi pager 
    Double kabel untaian barbed digawe saka high quality kabel karbon kurang, kabel baja stainless, plastik kebungkus kabel, kabel galvanized lan ing.
    Proses tenun braid Twin-strand: digawèkaké lan nenun.
    Fitur: construction prasaja, katon ayu, resistance karat lan resistance oksidasi, produk ekonomi lan practical.The wis fitur banget kayata katon apik, construction trep lan utility.It ekonomi bisa digunakake kanggo jendhela anti-nyolong, kacepetan guardrail dhuwur, hubungan pager , construction cepet lan efek apik banget.
    Maksud Dual: digunakake kanggo wates, railway, dalan, industri, pertanian, peternakan kewan, pangayoman alas, lapangan militer, kirim wewatesan, pakunjaran pangayoman hubungan, etc.

    Barbed Wire Keterangan

    Koleksi

    Wire Gauge (SWG)

    Barb Distance (cm)

    Barb Length (cm)

    kabel barbed

    10 # x 12 #

    7.5-15

    1.5-3

    12 # x 12 #

    12 # x 14 #

    14 # x 14 #

    14 # x 16 #

    16 # x 16 #

    16 # x 18 #


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!