Curvy pager gandheng

Short Description:

1.Detailed Product Description pager kawat bolong uga dikenal minangka gandheng kabel bolong pager, pager gandheng utawa gandheng anggar. pager iki cantik cahya durung awet, komposisi mung kabel gandheng bebarengan kanggo nggawe pager. The welds sing nyedhaki kuwat .. Ing perawatan lumahing gandheng pager kawat kalebu panitahan galvanis, panas-dipped galvanized, PVC ditutupi 1. Property: resistance Corrosion, resistance, resistance Sunshine lan resistance weather tuwa, gampang kanggo transportasi, gampang diinstal. ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1.Detailed Product Description

     pager kabel bolong uga dikenal minangka gandheng kabel bolong pager, pager gandheng utawa gandheng anggar.

     pager iki cantik cahya durung awet, komposisi mung kabel gandheng bebarengan kanggo nggawe pager. The welds sing nyedhaki kuwat ..

     Ing perawatan lumahing gandheng pager kawat kalebu panitahan galvanis, panas-dipped galvanized, PVC ditutupi

    1. Property: resistance Corrosion, resistance tuwa, resistance Sunshine lan resistance weather, gampang kanggo transportasi, gampang diinstal. 

    2. Keterangan umum Pager Panel: 

    1) Material: High quality kabel baja karbon kurang, galvanis kabel baja 

    2) Wire Dia: 3.0mm-7.0mm 

    3) Mesh: 50 × 100, 50x200mm, 50x150mm, etc 

    4) Size: Length (2000mm, 2500mm minangka umum biasanipun) * Dhuwur (640mm-2440mm)

    3. Perawatan lumahing: Hot-dipped Galvanzied utawa Electro Galvanized

    Keterangan:

    sfesefef

     

    2.Common Gunakake

    Keamanan kanggo konstruksi lan pribadi

    Keamanan kanggo Camping omah omah lan sekolah

    kanggo utama acara umum, olahraga, konser, pameran, klumpukan

    Utamané dipigunakaké minangka pager hubungan utawa pager safety kanggo dalan, railway.

    Kanggo kontrol lalu lintas lan kontrol akeh

    Gandheng pager kawat uga bisa dikubur ing ngisor lemah kanggo supaya metu burrowing kéwan lan

    highlights. Expressway, railway, pager Taman, pager hiasan, pager keamanan, pager kawat barbed, chain link pager, pager logam ditambahi, etc.

    specifications beda kasedhiya miturut request customer utawa drawing rinci.

    Diinget: Miturut pallet


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!