kabel silet Concertina

Short Description:

kurang rega concertina heavy galvanized silet kabel Concertina silet kabel punika jinis anyar saka safety net karo pangayoman kuwat lan kemampuan hubungan dikembangaké ing proses years.Manufacturing anyar: iku adopts logam sheet baja stamping mbentuk paket ditempelake menyang kabel baja, digawe saka cetha Angle galvanis baja piring utawa sheet stainless steel minangka agul-agul, lan kabel baja tension dhuwur minangka inti piso kabel combination.Sharp - shaped eri sing cekap karo pindho - fasteners thread ing ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kurang rega concertina heavy kabel silet galvanized

    Kabel silet Concertina punika jinis anyar saka safety net karo pangayoman kuwat lan kemampuan hubungan dikembangaké ing proses years.Manufacturing anyar: iku adopts logam sheet baja stamping mbentuk paket ditempelake menyang kabel baja, digawe saka cetha Angle galvanis plate baja utawa sheet stainless steel minangka agul-agul, lan kabel baja tension dhuwur minangka inti piso kabel combination.Sharp - shaped eri sing cekap karo pindho - fasteners thread ing wangun saka padharan ula.
    Model Product: BTO-12 BTO-15 BTO-22 BTO-30 CBT-30 CBT-60 CBT-65.
    Jinis Material: iku bisa dipérang dadi 304 kabel baja silet stainless, 201 stainless steel agul-agul kabel tali, panas galvanized agul-agul kabel tali, kadhemen galvanized agul-agul kabel tali lan plastik uyuh agul-agul

    Outside Diameter

    Cacahing Coils

    coil Length

    Koleksi

    Cathetan

    450mm

    33

    8M

    CBT-65

    Koil Single

    500mm

    41

    10M

    CBT-65

    Koil Single

    700mm

    41

    10M

    CBT-65

    Koil Single

    960mm

    53

    13M

    CBT-65

    Koil Single

    500mm

    102

    16M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    600mm

    86

    14M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    700mm

    72

    12m

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    800mm

    64

    10M

    BTO-10.15.22

    jinis Cross

    960mm

    52

    9J

    BTO-10.15.22

    jinis Cross


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!