Gambar Company - Hebei Meihua Hardware Mesh Co., Ltd

Gambar Company

Hebei Meihua Hardware Mesh Co., Ltd. iku sawijining perusahaan anjog lan supplier kabel industri bolong produk.

A perusahaan profesional spesialisasine ing pembangunan, Pabrik lan marketing kualitas produk kabel bolong kanggo aplikasi industri.

Perusahaan wis enem kategori utama bisnis: Steel Wire Mesh Series, Iron Wire Mesh Series, Fencing Series, ditambahi Metal Series, Polyester Mesh Series uga produk kabel bolong liyane. Produk kalebu kabel bolong digawe saka Processing macem: kincir, welding, ngembangaken, perforating, etc. Stainless kabel baja bolong seri kalebu kothak opening bolong, Walanda kain kain kabel, hiasan nenun bolong lan kabel baja bolong conveyor sabuk stainless. Iron kabel bolong seri kalebu sing paling umum digunakake galvanized kothak kabel bolong, hexagonal kabel netting, gandheng kabel bolong, bronjong lan kain kabel ireng. seri Fencing kalebu chain link pager, pager kawat, kabel barbed lan kabel silet. deret logam ditambahi kalebu ditambahi baja, aluminium ditambahi, logam perforated lan garis grating produk. metal kabel seri kalebu kabel ireng wesi, kabel galvanized wesi, kabel baja stainless pvc ditutupi kabel. Polyester bolong seri kalebu layar dryer polyester, polyester spiral kain lan mbentuk kain. Kita uga sumber kabel wedge, kabel krenjang lan produk diproses liyane.

Kita misi kanggo:

Nyedhiyani kabéh kabel bolong (kain / layar kabel) produk lan layanan kanggo pelanggan;

Ngirim customer service banget lan support;
Nyonggo tingkat dhuwur saka produk kualitas lan linuwih.


Tampilan Online Chat!