baja Circular bar bolong

Short Description:

Ketik gandheng kabel bolong Wire ngukur: 3mm-14mm utawa miturut Perawatan pelanggan syarat khusus lumahing: plastik ditutupi lan panas dicelup (galvanized) Ciri bolong: tahan karat, tuwa, lan solarization lan ramalan-proof.The finishs sing plating elektrik panas dipped galvanizing, PVC- uyuh nutupi lan kauntungan wêdakakêna nutupi Product PVC: 1). struktur Reinfor ringkes, ayu lan praktis; 2). Gampang kanggo ngeterake lan nginstal ora winates dening topografi ups lan ketinggalan; 3) ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi

    gandheng kabel bolong 

    gauge Wire:

    3mm-14mm utawa miturut pelanggan syarat khusus

    Perawatan lumahing:

    plastik ditutupi lan panas dicelup (galvanized) bolong

    Ciri:

    tahan karat, tuwa, lan solarization lan ramalan-proof.The finishs sing plating elektrik panas dicelup galvanizing, PVC- uyuh nutupi lan PVC wêdakakêna nutupi

    kauntungan Product:

    1). struktur Reinfor ringkes, ayu lan praktis;

    2). Gampang kanggo ngeterake lan nginstal ora winates dening topografi ups lan ketinggalan;
    3). Utamané kanggo gunung, slope, wilayah mlengkung daya adaptasi kuwat;
    4). Iku rega kurang, cocok kanggo nggunakake nyebar

     

    The specificationgs baja ngidini kanggo kadhemen kabel mbalek karo kekuatan tensile pokok minimun saka 510Mpa lan resistance dhuwur lemes.

     

    Details Packaging

    baja kuat bolong kanggo dhasar beton: 
    iku nang karo plastik film lan dikempalken karo kertas banyu-bukti, banjur paket pallet, utawa miturut syarat customer kang.

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!