Prakawis kita - Hebei Meihua Hardware Mesh Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Perusahaan wis enem kategori utama bisnis: Steel Wire Mesh Series, Iron Wire Mesh Series, Fencing Series, ditambahi Metal Series, Polyester Mesh Series uga produk kabel bolong liyane. Produk kalebu kabel bolong digawe saka Processing macem: kincir, welding, ngembangaken, perforating, etc. Stainless kabel baja bolong seri kalebu kothak opening bolong, Walanda kain kain kabel, hiasan nenun bolong lan kabel baja bolong conveyor sabuk stainless.


Tampilan Online Chat!